За нас

Краток историјат

Погребално Претпријатие (Оператор на погребални услуги) ,,ДВЕ СОЛЗИ - Охрид,, вршиме продажба на погребална опрема, лиценциран превоз на покојни со специјални погребални возила од сите болници и други установи во и надвор од државата , капела 24часа, целосна тоалета на покоен, откоп/закоп на гробно место на сите гробишта во Р.М., кетеринг и други услуги се на едно место,  долго годишно искуство !!!!!. Поседуваме лиценца за вршење на сите погребални услуги издадена од Министерство за Транспорт и врски на Р.М.
Ви нудиме најдостапни цени , огромен избор на погребална опрема , бесплатна достава до вашиот дом, услуги на врвно ниво, долгогодишно искуство .
Ние сме ви на располагање 24 часа, се што треба е да се јавите на дежурниот телефон и останатото препуштете ни го на нам .
за полесно наоѓање:
oператор на погребални услуги,погребално претпријатие,погребно претпријатие, погребална опрема, погребна опрема, превоз на покојни, лиценциран превоз на починати лица, погребално возило, погребно возило, погребална кола, погребна кола,облекување на покоен,откоп закоп на гробно место, гроб, гробишта,починат, починато лице,
about4.jpg

Наслов

Најголема трагедија во животот е кога ги губиме саканите. Нема утеха на патот на страдањето. Но должност е да ги ипратиме достојно и со голема почит на местото каде ги води вечниот пат. И смртта е дел од животот, затоа и ние постоиме за Вас, за да Ви помогнеме во Вашата болка, да ја олесниме Вашата мака во тие тажни мигови и да Ви бидеме подршка кога светото се урива….
 
Браќа не сакам да не знаете за умрените, за да не жалите како и другите, што немаат надеж. Оти, ако веруваме дека Исус умре и воскресна, тој и упокоените
во Исуса бога ќе ги приведе со него. Ова, пак, ви го велиме преку словото Господово, дека ние, живите што ке останеме до доаѓањето на Господа, нема да ги испревариме умрените, бидеќи Сам Господ со заповед при глас на архангел при труба божја, ќе слегне од небото, и најнапред ќе воскреснат мртвите;  А потоа ние што сме останале живи заедно со нив ќе бидиме грабнати на облаците за да се сретнеме со Господа во воздухот, и така секогаш ќе бидиме со ГОСПОДА. 
Продажба на погребална опрема
Лиценциран превоз на покојни со специјални погребални возила
Капела (00-24) часа
Целосна тоалета на покоен
Откоп – Закоп на гробно место
Kетеринг и други услуги
about5.jpg
about6.jpg
about7.jpg

Контактирајте не

Погребално претпријатие "Две Солзи"

ул. 15 Корпус бр. 82

Охрид, Македонија

Email: info@dvesolzi.com.mk

           dve_solzi@yahoo.com

Mob: +389 75 277 828

Tel: +389 77 663 318

Webistewww.dvesolzi.com.mk

Погребално Претпријатие (Оператор на погребални услуги),,  ДВЕ СОЛЗИ – ОХРИД,,  вршиме продажба на погребална опрема , лиценциран превоз на покојни со специјални погребални возила од сите болници и други установи во и надвор од државата , капела (00-24) часа , целосна тоалета на покоен. Ви нудиме најдостапни цени , огромен избор на погребална опрема ,бесплатна достава до вашиот дом, услуги на врвно ниво, долгогодишно искуство .

Ние сме ви на располагање (00-24) часа , се што треба е да се јавите на дежурниот телефон ++389-75 277 – 828 (00-24 часа)  и останатото препуштете ни го на нам.